אז מה האתגר האמיתי כשמדובר בהתקנה של שתי פרגולות בקומה 14? מה עושה פרויקט כזה שונה מפרויקט בבית קרקע, או פרויקט בקומה 4 למשל? תרשו לי לשתף אתכם בשתי נקודות שהן קריטיות לטעמי כעבודה מהסוג הזה.
בראש ובראשונה יש לבדוק את נושא המנוף והגישה למנוף. הנפת הפרגולות עם (מעלון מסוג זה שמעלים רהיטים) הוא קריטי כי ללא גישה וללא יכולת כזו הפרויקט עלול להתייקר משמעותית. מנוף יד הידארולי לקומה 14 יכול לעלות אלפים של שקלים חדשים ופרוצדורה ענקית, סגירת הרחוב וכדומה, או שצריך לבנות פרגולה שנכנסת למעלית ואז זו עבודה יקרה הרבה יותר והפיניש של המוצר נפגם.
והאתגר החשוב השני הוא עמידות ברוחות עזות מאד. פרגולה עם קירוי סנטף נגד גשם משמשת כמפרש בקומה גבוהה ועלולה לקרוס ולעוף אם לא עוגנים אותה בצורה בטוחה עם מקדמי ביטחון ברורים.
בנוגע להנפה, יש לנו קשרים עם חברת מנופים מקצועית ביותר. הגעה בזמן והתגברות על מכשולים הם הבטחון שלנו בהגעה לפרויקט מהסוג הזה. במקרה הספציפי הנל הלקוחה עזרה בזאת שהיא שמרה חנייה מול הבית למרות שלבסוף לא השתמשנו בה אבל זה עזר לנו לדעת האופציה קיימת. לבסוף הנפנו מהמדרכה. הנפה בטוחה מהירה ומקצועית.
ועם הנסיון הרב שלנו, חלק מהצוות החל בבניית הפרגולות תוך כדי הנפה…כך שבשעה 15:00 אתמול, סיימנו התקנה סופר מקצועית ובטיחותית של שתי פרגולות אלומיניום עם רפרפות הצללה וסנטף BH